Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven voor iedereen  

Gelukkiger leven

Voor iedereen gelukkiger leven. Voor mens en dier. Voor consumenten nu en in de toekomst. Verantwoorde voeding is een van de specialistische thema’s waar PDR strategie en communicatie zeer kundig in is.

Introducties

Inmiddels hebben we al vele succesvolle (agro)food concepten, instellingen en bedrijven geholpen om succesvol te zijn. Zie onze pagina met cases. Deze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw project. Er is bij onze projecten altijd een link met verantwoorde food. Denk aan circulaire productieketen, biologisch voedsel of gewoonweg een foodcultuur die bijdraagt aan een gezond voedingspatroon.

Innovatie in food

Consumenten staan er steeds vaker bij stil hoe voeding op het bord belandt. Nederland loopt daarin voorop. Onze foodsector behoort tot de wereldtop op het gebied van export van agri- en foodproducten. PDR strategie en communicatie is gevestigd in het hart van FoodValley, een toonaangevende regio rond Wageningen University & Research. Onze adviseurs hebben toegang tot een bruisend hart vol (agro)foodkennis en invloedrijke wetenschappers.

Verantwoorde <br>voeding

Verwante cases

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Detachering
Detachering
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info