Strategie

Strategie

Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid? Hoe creëer ik draagvlak voor verandering? Hoe vertel ik eenvoudig een complex verhaal? Welke kernwaarden straal ik uit in mijn communicatie? Deze vragen liggen op strategisch niveau. PDR is jouw sparringpartner als het om zulke vragen gaat.

Ondernemingsstrategie

Adviseurs van PDR komen bij uiteenlopende opdrachtgevers over de vloer. Hierdoor hebben we veel vraagstukken van dichtbij gezien. Met deze expertise ondersteunen we graag ook jouw organisatie. We weten dat de communicatiestrategie vaak dicht tegen de ondernemingsstrategie aan ligt. Onze adviseurs zijn in staat om op dat niveau mee te denken: in de boardroom.

Communicatief perspectief

Sta je op een kruispunt? Moet je strategische keuzes maken? PDR strategie en communicatie schuift graag aan om vanuit communicatief oogpunt naar de zaken te kijken. Als de strategische keuzes zijn gemaakt, ontwikkelen we een plan met praktische handvatten. Zo krijgt de strategie handen en voeten in de praktijk.

Communicatieadvies

PDR implementeert het advies ook in de praktijk. Met een interim manager op jouw locatie of op afstand. Van analyse en passend advies tot een realistische planning en de uitvoering: PDR strategie en communicatie staat voor je klaar.

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Influencer dialoog
Influencer dialoog
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info