Public affairs

Public affairs

Vanuit ons kantoor in Den Haag en partners in Brussel staat ons team van lobbyisten en adviseurs klaar om samen met jou de beste route te nemen. Wil jouw organisatie een kanteling van het publieke debat? Invloed uitoefenen op veranderende wetgeving? Of is het van belang om de issues van jouw branche of project onder de aandacht brengen van Kamerleden, ministeries of maatschappelijke organisaties? De kenmerken van goede public affairs activiteiten bestaan uit agenderen, argumenteren en overtuigen. In alle transprantie. Dankzij de juiste argumentatie helpt PDR strategie en communicatie jou om de weg te vinden in de Haagse en Brusselse overwegingen en compromissen te vinden die jouw en hun belang dienen. PDR brengt de politieke realiteit en de belangen van jouw organisatie of project bij elkaar.

Stakeholderonderzoek

Natuurlijk is het van groot belang om te weten hoe stakeholders tegen jouw verhaal aankijken. Wordt jouw initiatief of project gewaardeerd? En waarom? Wat zijn de kritiekpunten en hoe kunnen we ons verhaal daarop aanscherpen? De start van jouw effectieve lobby is daarom een stakeholderonderzoek.

Aan de slag

In de uitvoering combineren we strategische planning, beleidsonderzoek en -analyse, het in kaart brengen van stakeholders, monitoring en natuurlijk de uitvoering van campagnes. Denk aan petitie-campagnes, onderzoeken lanceren en bekend maken, activatie van influencers en creatie van relevante content op tientallen kanalen en zo nodig in de media.

Onze kennis en het netwerk houden we up-to-date door onze aanwezigheid in het Haagse debat en de gesprekken namens onze brede kring van opdrachtgevers, met name op de thema’s schone technologie en duurzame leefomgeving. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Public Affairs.

Bel Wilhelm Doeleman op 070-2083012 voor een afspraak in de Malietoren en vrijblijvende orriëntatie op de mogelijkheden. 

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info