Public affairs

Public affairs

De kenmerken van goede public affairs activiteiten bestaan uit agenderen, argumenteren en overtuigen. Dankzij de juiste argumentatie helpt PDR strategie en communicatie jou om de weg te vinden in de Haagse overwegingen en compromissen te vinden die jouw en hun belang dienen. PDR brengt de politieke realiteit en de belangen van jouw organisatie of project bij elkaar.

Stakeholderonderzoek

Natuurlijk is het van groot belang om te weten hoe stakeholders tegen jouw verhaal aankijken. Wordt jouw initiatief of project gewaardeerd? En waarom? Wat zijn de kritiekpunten en hoe kunnen we ons verhaal daarop aanscherpen? De start van jouw effectieve lobby is daarom een stakeholderonderzoek.

Aan de slag

In de uitvoering combineren we strategische planning, beleidsonderzoek en -analyse, het in kaart brengen van stakeholders, monitoring en natuurlijk de uitvoering van campagnes. Denk aan petitie-campagnes, onderzoeken lanceren en bekend maken, activatie van influencers en creatie van relevante content op tientallen kanalen en zo nodig in de media.

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Influencer dialoog
Influencer dialoog
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info