Energietransitie

Team voor gemeenten

Energietransitie in uw regio

Binnen de Regionale Energie Strategie (RES) speelt draagvlak en acceptie van burgers, bedrijven een sleutelrol. PDR komt met EnergyPublic. Speciaal voor decentrale overheden bieden we een succesvol team van specialisten. Zij faciliteren binnen jouw regio draagvlakprocessen en krachtige communicatie rondom de energietransitie.

Werking model

Weet je al welke stappen je neemt en wie jouw stakeholders zijn? Kenmerkend voor het model is de integrale aanpak in samenwerking met de verantwoordelijke ambtenaren. In nauwe coöperatie met hen zorgen we voor optimale afstemming tussen college, gemeenteraad, inwoners en bedrijfsleven.

Forse communicatie-opgave

Een forse opgave die niet altijd past binnen jouw bestaande communicatie en public affairs-capaciteit. Onze transitieadviseurs met hun eigen communicatiespecialisatie integreren in uw transitieteam. Binnen vier weken is er een analyse voor een maatwerk-aanpak in het RES-proces. 

Whitepaper

Download hieronder het whitepaper en een schematische weergave van het EnergyPublic model. Neem voor vragen contact op met de transitie-adviseurs. Zij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Vestiging Den Haag: 070-2083012
Wilhelm Doeleman, [email protected]

Vestiging Ede: 0318-438487
Korstiaan van Vliet, [email protected]
Peter Pors, [email protected]

 

Download hier het whitepaper

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Detachering
Detachering
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info