Interim

Interim

Detachering communicatie

Heb je tijdelijk extra handen nodig op je communicatieafdeling? Wil je voor een project een (extra) communicatieadviseur of contentspecialist invliegen? Een zwangerschap, openstaande vacature of ziekte opvangen met een ervaren professional? PDR strategie & communicatie biedt op detacheringsbasis ervaren communicatieadviseurs en contentspecialisten aan. Experts die op korte termijn beschikbaar zijn en snel zijn ingewerkt.

Tekorten op jouw communicatieafdeling?

Geen probleem! Een van onze opdrachtgevers zei eens: “De komst van PDR binnen onze afdeling communicatie is een heel zachte landing. Prettige mensen, die gewend zijn direct hun handen uit de mouwen te steken. Projecten en processen gaan gewoon door, alsof het iemand is die al jaren in ons team werkt.” Als je afdeling tijdelijk omhoog zit, is het gewoon heel prettig als er iemand invalt die het klappen van de zweep kent. Die actief meedenkt en meedraait. En die daardoor de tekorten op jouw communicatieafdeling oplost alsof er niks is veranderd. Want dát is onze meerwaarde: onze communicatiemensen integreren snel en kunnen daarom meteen op de marketing- en communicatieafdeling van jouw bedrijf of overheidsinstelling aan het werk.

Ervaren communicatiespecialisten

PDR detacheert communicatieadviseurs en contentspecialisten voor een marktconform uurtarief bij verschillende opdrachtgevers. Onze talenten hebben een afgeronde hbo- of wo-opleiding achter de rug en minimaal enkele jaren gevarieerde werkervaring. Ze zijn het van PDR-huis uit gewend om allerlei taken uit te voeren: een communicatiebeleidsplan voor je organisatie, een magazine gericht op jouw doelgroep, een website met SEO-teksten, woordvoering en perscontacten en interne communicatie. Onderling wisselen onze mensen kennis uit. Daardoor profiteer je van de deskundigheid van je eigen interimmer én die van het PDR-team.

En een interimmer die matcht

PDR detacheert medewerkers die in eigen dienst zijn en freelancers waarmee we goede ervaringen hebben. Stuk voor stuk zijn het aanpakkers die een bepaald DNA hebben: niet teveel praten, maar lekker doen. En niet onbelangrijk: het zijn mensen die ook nog eens matchen met jouw organisatie en team. Want communicatie is samenwerken. Bel Peter Pors of Korstiaan van Vliet op 0318-438487 voor een juiste kandidaat en een aantrekkelijk uurtarief. Of neem contact met ons op via het contactformulier of de mail.

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Interim
Interim
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info