Schone
technologie

In een veranderende wereld  

Schone technologie ofwel Clean Tech is een specialiastisch thema van PDR strategie en communicatie. Bevindt jouw project zich in dit domein? Lees dan vooral even verder.

De trend voorbij

De toepassing van schone technlogie in alledaagse zaken is de trend voorbij. Niet langer is een hybride vervoersmiddel window dressing van de fabrikant. De noodzaak om over te schakelen op nieuwe energiebronnen is dagelijks zichtbaar. Op alle terreinen. Oeroude gewoontes in onze samenleving worden onder druk van opinie, milieu en wetgever heroverwogen: welk alternatief kan er ontwikkeld worden?

Versnelde acceptatie

Nu bijna alle apparaten dankzij de komst van IOT communiceren, weten we dat onze leefgewoonten in huis, op kantoor, in winkels en onderweg snel veranderen. Comfortabel langer thuiswonen kan eenvoudig door de toepassing van domotica en zorg op afstand. Boodschappen bestellen doet de koelkast zelf. Meterstanden doorgeven is niet meer nodig. En kilometers declareren hoeft niet meer dankzij geo-tracking. PDR helpt om organisaties om deze veranderingen helder te communiceren zodat tegenstand wordt omgezet in versnelde adaptie door medewerkers, consumenten en gebruikers. 

Schone <br>technologie

Verwante cases

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Detachering
Detachering
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info