Case

Veolia Water Technologies Netherlands

Adviseurs van dit project

Korstiaan van Vliet
Korstiaan van Vliet

Veolia Water Technologies Netherlands ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt waterbehandelingsinstallaties. Als communicatiepartner verzorgen we mailings, LinkedIn-berichten, blogs, presentaties en persberichten. Veolia beschikt over 350 verschillende waterbehandelingstechnieken en past deze technieken toe in producten en diensten voor water- en proceswaterbehandeling. Het bedrijf biedt oplossingen voor klanten in diverse sectoren, van semioverheid tot het bedrijfsleven. Voor iedere situatie hebben ze een passende oplossing: ontwerp, service of een mobiele installatie. Ze bieden een klantcontactcentrum, servicecontracten, een cloud based klantenportaal, de-ionisatie, renovatie/revisie, chemische waterbehandeling en mobile water services. Hun missie: Resourcing the world.

“ Resourcing the world ”

Blogs, case studies en andere content

Veolia heeft vele soorten diensten en producten. Om deze onder de aandacht te brengen is content nodig. PDR strategie en communicatie heeft daar al een grote bijdrage aan geleverd. Zo schreven we teksten voor brochures en een white paper over een waterinstallatie in een groot ziekenhuis. Daarnaast maakten we mailings, LinkedIn-berichten, blogs, presentaties en persberichten. Case studies zijn belangrijk om de diversiteit aan diensten aan klanten te laten zien. Voor deze case studies hielden we interviews met Veolia-medewerkers. Deze schreven we uit in begrijpelijke en aantrekkelijke teksten. In 2018 nam Veolia BeWasol over. Om klanten en medewerkers goed te informeren, schreven we de teksten rondom de BeWasol-campagne: van nieuwsbrief tot klantenbrief.

Geheel nieuwe website

Het Nederlandse Veolia is onderdeel van het wereldwijde Veolia, de grootste leverancier van duurzame oplossingen in de wereld met meer dan 170.000 medewerkers. Vanuit deze wereldwijde Veolia Group kwam de wens voor een geheel nieuwe website voor alle landen. Ook het Nederlandse Veolia had nieuwe teksten nodig. Om te zorgen voor eenheid kreeg PDR strategie en communicatie de Engelse teksten aangeleverd. De website werd ook flink uitgebreid. Onze contentspecialist heeft daarom alle Engelse teksten omgezet naar leesbare en SEO-proof Nederlandse teksten. Daarmee zijn alle teksten up-to-date en geschikt voor de Nederlandse markt. Van de diensten en markten tot aan een ‘over ons’.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info