Case

Profile Nederland: duurzaam bandenmanagement

Adviseurs van dit project

Peter Pors
Peter Pors

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De historie gaat terug tot 1989, toen drie ondernemers startten als bandenservicebedrijf. Vandaag de dag is Profile met 170 vestigingen in Nederland en 50 in België als marktleider een belangrijke speler in de Benelux-autobranche. Meer dan 2.000 Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te helpen.

“ Rijke historie en samenwerking ”

Corporate communicatie en content

PDR strategie en communicatie is al sinds 2008 de vaste communicatiepartner van Profile International. We ondersteunen in corporate communicatie en contentcreatie. Hiervoor ontwikkelen we een breed pallet aan middelen. Van persberichten tot nieuwsbrieven en van brochures tot corporate video’s en presentaties. Sinds 2018 coördineren we ook de lokale marketingactiviteiten voor vele vestigingen (flyers, advertenties, brochures en structurele online zichtbaarheid). Daarnaast is PDR sparringpartner voor strategische vraagstukken: we ontwikkelen plannen met praktische handvatten en zijn verantwoordelijk voor de uitvoering.

Goede ervaringen

Maarten Appelo, marketing- en communicatiemanager van Profile International: “PDR heeft genoeg aan één telefoontje. Ze weten welke boodschap we uitdragen en schakelen snel. Het is fijn dat ze veel activiteiten uit handen nemen en dat doe ik vol vertrouwen. PDR opereert zelfstandig en denkt proactief mee. Dat kan vanwege de jarenlange en prettige samenwerking.”
 
Peter Pors, directeur en oprichter van PDR: “We zijn enorm trots dat we een langdurige samenwerking met Profile International hebben. De kracht is dat de zelfstandig ondernemers vanzelf nét iets harder lopen voor klanten. Dat doen wij ook voor onze klanten.”

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info