Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor innovaties  

Onze leefomgeving verandert drastisch. Met steeds meer mensen die genieten van toenemende welvaart is het aan de huidige generatie om te innoveren. In bijvoorbeeld vervoer, energie en huisvesting. Zodat ook in de toekomst ons land en onze planeet in tact blijft. 

Innovaties voor comfortabel leven

Tussen de vele innovaties bevinden zich pareltjes die uitgroeien tot grote veranderingen in de samenleving. Onze opdrachtgevers zijn vaak op zoek naar draagvlak voor die innovaties. Zodat investeerders en subsidieverstrekker meefinancieren. Dat shareholders zoals de wetgever, toezichthouders en instituten ruimte bieden om onze leefomgeving te verduurzamen.

Sleutel voor succes

Communicatie is vaak de sleutel voor succes. Burgers, werknemers, gezinnen en studenten zullen projecten omarmen als alle voordelen opwegen tegen eventuele nadelen. Veranderingen brengen weerstand met zich mee. Maar door succesvolle voorlichting, het betrekken van testpanels, de inzet van ambassadeurs en het vergroten van de naamsbekendheid, zorgen we voor een vruchtbare adaptie van nieuwe ideeën. Denk aan de auto op waterstof, vertical farming, deelauto’s en wateropslag in steden.

Deskundig team

Binnen het specialistische thema duurzame leefomgeving is PDR strategie en communicatie zeer kundig. Zie ook onze cases. Ons adviesteam komt graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzame <br>leefomgeving

Verwante cases

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Detachering
Detachering
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info