Crisismanagement

Crisismanagement

Je product raakt in opspraak of er is iets misgegaan in je organisatie. Alle ogen, camera’s en microfoons zijn op jou gericht: hoe reageer je?

In een crisis is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wil je strategisch advies of wil je dat PDR het woord voert namens jou?

Meten is weten

Wat staat er over jouw merk, bedrijf of organisatie in de media? Dat houden wij voor je bij. Met speciale software pikken we elke regel op die over jou gaat. Dus zowel de bladen en kranten, radio en tv maar ook social media. Daar maken we een overzicht van én leggen je uit wat het te betekenen heeft.

Mediatraining

Volg een mediatraining via ons zusterbedrijf www.pracademy.nl. Wees voorbereid. Weet wat je moet zeggen als je POWNews opeens aan de lijn hebt. Leer manieren aan waardoor je een ijzersterk antwoord geeft op een onmogelijke vraag! 

Regisseur

De huidige samenleving wil op de hoogte zijn van bestaande en toekomstige risico’s waaraan zij blootstaan. Risicocommunicatie is hierin een belangrijk middel. Maar ook tijdens en na een ramp of crisis is communicatie onmisbaar. Een crisissituatie vraagt om snel handelen, openheid en regie. Zowel intern als extern. Van preventieve risicocommunicatie tot de ontwikkeling van een crisiscommunicatieplan.

PDR strategie en communicatie adviseert je graag, want een goede voorbereiding kan veel reputatieschade voorkomen.

- Peter Pors, direct: 070 2083 012

- Korstiaan van Vliet, direct: 0318 438 487

- In geval van crisissituaties 24/7: 06 1444 00 52

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Influencer dialoog
Influencer dialoog
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info