Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

PDR is het prijswinnende adviesbureau voor maatschappelijk relevante communicatie en pr. We houden van impactvolle verhalen. Want wie vandaag vertelt hoe het óók kan, heeft morgen een mooiere wereld.

Bij ons schijnt de zon altijd

Wij zijn optimisten. Wij ruiken nieuws waar een ander eraan voorbij gaat. Kennis zetten we in een ander daglicht. Zodat het niet alleen klopt, maar ook aanslaat. Publiciteitskansen herkennen we sneller dan onze eigen schaduw.

Wij zijn waar jij bent

Ons team van mediastrategen, communicatieadviseurs en contentspecialisten werkt vanuit Ede. Vanuit dit midden van het land vliegen we uit naar alle windstreken. We regisseren en produceren bij opdrachtgevers in company, in heel Nederland. Ook werken we vanuit onze hub in Amsterdam.

Hier komen wij ons bed voor uit

Onze content is net zo sterk als de koffie die we drinken. De bonen in onze koffie zijn net zo duurzaam als de diensten en producten van onze opdrachtgevers. Zij dragen bij aan een duurzame leefomgeving, schone technologie of verantwoorde voeding.

Wie ben jij?

Verdient jouw merk een podium? Zoekt jouw project naar draagvlak? Is het belangrijk stakeholders nauwkeurig te informeren? Is jouw bedrijf klaar voor de spotlights? Laat het ons weten. Bel met Peter of Korstiaan voor jouw pr- en communicatie:

- Peter Pors, direct 020-7944569

- Korstiaan van Vliet, direct 0318-438487

- In geval van crisissituaties 24/7: 06-14440052

Onze diensten

Communicatie en content
Communicatie en content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Influencer dialoog
Influencer dialoog
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info