Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

PDR is het prijswinnende adviesbureau voor strategie en communicatie. We houden van impactvolle verhalen. Want wie vandaag vertelt hoe het óók kan, heeft morgen een mooiere wereld.

Bij ons schijnt de zon altijd

Wij zijn optimisten. Wij ruiken nieuws waar een ander eraan voorbij gaat. Kennis zetten we in een ander daglicht. Zodat het niet alleen klopt, maar ook aanslaat. Publiciteitskansen herkennen we sneller dan onze eigen schaduw.

Wij zijn waar jij bent

Ons team van mediastrategen, communicatieadviseurs en contentspecialisten werkt vanuit de kantoren in Den Haag ’Malietoren’ en Ede. En we vliegen moeiteloos uit naar alle windstreken in Europa met partner-bureaus. We regisseren en produceren ook structureel bij opdrachtgevers ’in company’.

Hier komen wij ons bed voor uit

Onze content is net zo sterk als de koffie die we drinken. De bonen in onze koffie zijn net zo duurzaam als de diensten en producten van onze opdrachtgevers. Zij dragen bij aan een duurzame leefomgeving, schone technologie of verantwoorde voeding.

Wie ben jij?

Verdient jouw merk een podium? Zoekt jouw project naar draagvlak? Is het belangrijk stakeholders nauwkeurig te informeren? Is jouw bedrijf klaar voor de spotlights? Laat het ons weten. Bel met Peter of Korstiaan voor jouw pr- en communicatie:

- Peter Pors, direct: 070 2083 012

- Korstiaan van Vliet, direct: 0318 438 487

- In geval van crisissituaties 24/7: 06 1444 00 52

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info