Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

Wij zijn PDR

PDR is het prijswinnende adviesbureau voor strategie en communicatie. We houden van impactvolle verhalen. Want wie vandaag vertelt hoe het óók kan, heeft morgen een mooiere wereld.

Bij ons schijnt de zon altijd

Wij zijn optimisten. Ontdekken kansen voor draagvlak en verandering. Kennis zetten we in een ander daglicht. Zodat het niet alleen klopt, maar ook aanslaat. We doen het samen en zijn van nature verbinders.

Wij zijn waar jij bent

Ons team van interim-adviseurs, communicatieadviseurs, projectleiders, mediastrategen en contentspecialisten werkt vanuit Den Haag en Ede. Vanuit dit midden van het land vliegen we uit naar alle windstreken. We regisseren en produceren structureel ook bij opdrachtgevers intern, in heel Nederland.

Hier komen wij ons bed voor uit

Onze aanpak en adviezen zijn net zo krachtig als de koffie die we drinken. De bonen in onze koffie zijn net zo duurzaam als de diensten en producten van onze opdrachtgevers. Zij dragen bij aan een duurzame leefomgeving, schone technologie of verantwoorde voeding.

Wie ben jij?

Heeft jouw organisatie, gemeente, instantie of project communicatiekracht nodig? Heb je een uitdaging bij de rijksoverheid? Of verdient jouw merk of organisatie een beter podium? Zoek je draagvlak en wil je doelen halen, laat het ons weten en we spreken vrijblijvend jouw wensen door. Bel met Peter of Korstiaan voor een snelle eerste kennismaking:

- Peter Pors, direct: 070 2083 012

- Korstiaan van Vliet, direct: 0318 438 487

- In geval van crisissituaties 24/7: 06 1444 00 52

Onze diensten

Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs
Detachering
Detachering
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Crisismanagement
Crisismanagement
Content
Content

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info