Hoe werk je samen met testende bloggers?

Blog

Hoe werk je samen met testende bloggers?

Vorige week had ik het over hoe je reviews inzet voor jouw merk. Als je geïnspireerd bent en je gaat aan de slag met bloggers, dan wil je vast weten ‘hoe’. Daarom hier mijn belangrijkste tip: Lees altijd de sectie ‘over mij’ van bloggers. Deze voorbereiding kost tijd, maar dat is het waard. De drie belangrijkste redenen vind je hieronder!

Wat interesseert een blogger?

Op de pagina ‘over mij’ lees je wat een blogger motiveert om te bloggen. Hier haal je dus uit wat iemand interesseert en waar diegene blij van wordt. Want hoewel jij misschien vindt dat een blogger relevant is voor jou, is het maar de vraag of de blogger dat andersom ook vindt.

Welke artikelen staan er op een blog?

Zoek altijd even of de persoon in kwestie eerder over jouw thema heeft geschreven. Is dit jouw kans om de blogger heel blij te maken met iets waar hij enthousiast over is? Biedt jouw product wél wat de blogger bij een vergelijkbare ervaring miste?

Danger, stay away!

Vaak kun je het achterhalen als een blogger anti-jouwproduct is door ‘over mij’ en voorgaande artikelen te checken. Let daarom op zaken als allergieën bij foodbloggers of een afkeer van bepaalde programma’s bij IT-bloggers.

Op dit moment testen diverse bloggers Churros van onze klant Ellest. Benieuwd of bloggers ook voor jouw merk interessant zijn? Neem contact op voor een inspirerend gesprek!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info