Case

Retail-communicatie: keukens next level

Adviseurs van dit project

Peter Pors
Peter Pors

Velthuizen Keukens is een familiebedrijf dat kwalitatieve keukens verkoopt. Zoals Velthuizen Keukens zelf zegt: “Wij verkopen geen keukens, maar beleving.” Dus de communicatie moet totaal anders. Tijd voor PDR om in te haken. De broers Johan en Bert van Velthuizen runnen de zaak met flink wat passie. En dat mag je terugzien in werkelijk álles.

“ De kwaliteit moest terugkomen in het magazine ”

Magazine Over de Kook

De kwaliteit van Velthuizen Keukens moest terugkomen in het magazine ‘Over de kook’. Dit magazine moest mensen inspireren én leerzaam zijn. Velthuizen Keukens en reclamebureau Veconet vroeg PDR strategie en communicatie om zorg te dragen voor de creatieve teksten. Na interviews met Johan en Bert schreef onze contentspecialist het voorwoord, waarin wordt vooruitgeblikt naar de rest van het magazine. Het persoonlijke karakter van Velthuizen Keukens komt hier terug. Daarnaast nam onze contentspecialist interviews af met leveranciers van de keukens en keukenapparatuur. Daar vloeiden interessante teksten uit voort, waar de leveranciers klanten een blik gunnen achter de schermen: hoe is het contact met Velthuizen Keukens ooit ontstaan? Ook zijn de nieuwste trends op keukengebied terug te vinden in deze artikelen. Het bijzondere magazine kwam tot stand in samenwerking met reclamebureau Veconet en is nu online te bestellen op de website van Velthuizen Keukens.

Landing pages

Na het succes van het magazine ‘Over de kook’ kwamen Velthuizen Keukens en Veconet met de vraag: “Kunnen jullie landingspagina’s schrijven die goed vindbaar zijn op Google en dus voldoende SEO-woorden bevatten?” Tijd voor onze SEO-specialisten die continu op de hoogte zijn van de fijne kneepjes. Snel en grondig zijn onze contentspecialisten aan de slag gegaan. Na uitgebreid onderzoek naar zoekwoorden schreven zij de pagina’s die allemaal als ladingspagina’s dienen. Het waren flink wat pagina’s, die tot volle tevredenheid van Velthuizen Keukens zijn opgeleverd. En natuurlijk uitmuntend scoren qua vindbaarheid in Google.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info