165.312 schroeven

Case

RAU Architects: circulaire perfectie

Adviseurs van dit project

Peter Pors
Peter Pors

165.312 schroeven

Ken je dat gevoel? Je denkt echt te weten wat circulair bouwen betekent: nul op de meter, nauwelijks een footprint achterlaten. Totdat je ontdekt dat een van de meest toonaangevende architecten van Nederland -Thomas Rau- een gebouw letterlijk in elkaar wil schroeven met 165.312 schroeven. Want als het nodig is, breken we het gloednieuwe hoofdkantoor van Triodos bank weer af. Oja: en passant meldt Thomas dat het enorme gebouw in ruim 11 minuten terug groeide in de Duitse bossen. Storytelling pur sang. Het toppunt van circulariteit ligt aan onze voeten. We zijn razend trots dat ons communicatiebureau is geselecteerd om alle PR en communicatie voor Thomas Rau en zijn topteam te mogen verzorgen.

Inmiddels reiken onze mediacontacten tot aan de crème de la crème van de magazines en architectenportals in China en Brazilië; waar de RAU-ontwerpen worden herkend en geprezen. Na een groots persmoment publiceerden talloze media een inhoudelijk sterk verslag. Lees maar eens terug bij De VolkskrantAD en Cobouw. Architectenweb nomineerde het duurzame ontwerp voor Kantoorgebouw van het Jaar 2019!

“ Oersterk, remontabel en een unicum ”

Vogelwalhalla

Voordat we dit gebouw van Triodos mochten introduceren bij de media, stonden we met onze voeten in de modder bij een uniek watervogelproject in het Haringvliet: het vogelobservatorium TIJ werd onthuld. Alweer zo’n sterk ontwerp waarbij in samenwerking met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer een reuzenei van de Grote Stern is nagebootst. Je loopt een ei binnen van 8 meter hoog en 11 meter lang en wordt getrakteerd op een 360 graden-uitzicht over het weidse haringvliet en een onbeschrijfelijke vogelrijkdom. De file-to-factory houten Zollinger constructie maakt het ei oersterk, remontabel en uniek.

Uiteraard hebben we alle pers mogen begeleiden, contacten gelegd, persberichten en interviews verzorgd. Resultaat is veel nationale en internationale aandacht. Van het Nederlandse ArchitectenwebDe Architect en het Reformatorische Dagblad tot aan het wereldbekende ArchDaily en Designboom.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info