Uitdaging

Case

Ploeger Logistics

Adviseurs van dit project

Korstiaan van Vliet
Korstiaan van Vliet

Uitdaging

In 2012 koos Ploeger Logistics uit Harderwijk voor een nieuwe communicatiestrategie. PDR strategie en communicatie is sindsdien partner voor PR en copywriting. De slogan van de logistiek dienstverlener is: Alles uit handen, behalve de controle. Dat doen ze op een duurzame manier. Daarmee laat Ploeger zien haar klanten compleet te ontzorgen, doordat medewerkers hun handen uit de mouwen steken. Dat spreekt ons aan, onze werkwijze is namelijk niet anders.

Aanpak

PDR public relations is verantwoordelijk voor PR en de volledige redactievoering van de Newsbox en de eindredactie voor de Inbox. De Newsbox is het halfjaarlijks verschijnend magazine voor relaties en de even zo vaak verschijnende Inbox is bedoeld voor het personeel. Daarnaast schreef PDR public relations de webteksten voor de nieuwe site. Uiteraard wordt alle content zoveel mogelijk opgehangen aan de missie en visie van Ploeger.

Resultaat

PDR public relations realiseerde een groot aantal plaatsingen in relevante vakmedia als Transport en Logistiek, Truck & Transport Management, Logistiek Magazine, Trucks en Nieuwsblad Transport.nl. 
Dankzij de vernieuwde redactieformule van de Newsbox en de nieuwe website is Ploeger klaar voor de toekomst. 

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info