Communicatieadvies op locatie

Case

Interim bij Zorggroep Charim

Adviseurs van dit project

Korstiaan van Vliet
Korstiaan van Vliet

Communicatieadvies op locatie

PDR-adviseur Korstiaan richtte zich op strategische communicatie-adviezen, projectmanagement van de nieuwe website, een campagneplan voor interne communicatie, persberichten en het aansturen van het reclame- en internetbureau.

Vacature tijdelijk vullen

Charim schakelde PDR op interimbasis in, omdat een vacature niet op korte termijn kon worden vervuld. PDR nam een aantal lopende zaken van de communicatieafdeling over en droeg diverse taken over aan de nieuw aangenomen werknemer. PDR bleef nog een tijdje op locatie om eventuele overloop en grote projecten op te pakken.

Waarom interim communicatie-adviseurs?

Overweeg je om een interim communicatieadviseur of medewerker in te schakelen? We zetten de voordelen van een PDR-adviseur nog even op een rij:

Snel schakelen: ons dagelijks werk bestaat uit snel schakelen tussen projecten en ons verdiepen in de meest uiteenlopende onderwerpen.

Interimervaring: we werken allemaal regelmatig bij opdrachtgevers op locatie, we zijn dus gewend om ons aan te passen op nieuwe omgevingen.

Specialisten: we hebben allemaal eigen specialismen, grote kans dat er een adviseur beschikbaar is die het antwoord heeft op jouw specifieke vraag of probleem.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info