Communicatie vanuit passie

Case

Communicatiestrategie voor top-ingenieurs

Adviseurs van dit project

Korstiaan van Vliet
Korstiaan van Vliet

Communicatie vanuit passie

Tauw is als leidend Europees ingenieursbureau, bekend om zijn uitmuntende kennis op duurzaamheid. Zelf zegt de organisatie daarover: "Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Met gedreven professionals, die trots zijn op de duurzame oplossingen die ze bedenken."

PDR strategie en communicatie is al jarenlang vaste partner. We ondersteunen in communicatiestrategie en contentcreatie door bij alle relevante thema’s boodschappen en communicatiemiddelen af te stemmen op de vele stakeholders.

“ Ingenieursbureau met impact ”

Strategie als basis

We werken aan een strategie voor de lange termijn. Content is daarin een concrete vaste waarde. Daarom bouwen we aan sterke, inhoudelijke verhalen die het merk Tauw positioneren. Zo ontwikkelden we scenario’s voor situaties die in Nederland kunnen voorkomen. Hierdoor spelen we snel in op actualiteiten met persberichten, blogs, social media en persoonlijke contacten met de media.

Complexe materie

Vanuit ons contentteam is er direct contact tussen de ingenieurs van Tauw die hun kennis met ons delen. Vervolgens maken wij communicatie voor allerlei platformen: van website tot social media. In korte tijd maken we ons complexe materie eigen. We analyseren snel wat de kernboodschap is in de wereld van water en infra en spelen daar met diverse soorten communicatie op in. Zo creëerden we onder meer sterke webteksten, die de passie én meerwaarde van Tauw als ingenieursbureau uitstralen. Aan de hand van deze teksten schreven en redigeerden we blogs, nieuwsberichten en artikelen. Deze flexibele ontzorging van de afdeling Marketing & Communicatie maakt ons al jaren een gewaardeerde partner.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info