Maximaal resultaat

Case

Content bij Leertouwer

Maximaal resultaat

Haal maximaal resultaat uit (bestaande) content. Dat was het advies van PDR public relations aan Leertouwer in Barneveld. Onze contentadviseur Rien versterkte op interimbasis de communicatieafdeling van de technisch dienstverlener. Nieko Versteeg, manager marketing en communicatie bij Leertouwer: “Leertouwer zocht een nieuwe manager marketing en communicatie. Tot de vacature werd ingevuld, was extra capaciteit nodig. We schakelden PDR in op interimbasis om die periode op te vangen. PDR deed al veel voor Leertouwer, dus de keuze was snel gemaakt.”

Maximaal rendement van content

Toen Nieko de openstaande vacature invulde, droeg PDR het werk over. “Rien signaleerde dat veel van onze content alleen terugkomt bij interne communicatiemiddelen. Hij liet allerlei kansen zien om die verhalen vaker te gebruiken. Door paid, owned en earned media te integreren, borgen we enerzijds de continuïteit van onze contentmarketing en anderzijds rendeert de content maximaal.”

Contentmarketing continueren

“Deze visie past perfect bij Leertouwer, maar wij hebben hier niet voldoende mensen voor. Daarom hebben we PDR weer gevraagd. Rien besteedt nu wekelijks een vast aantal uren aan onze contentmarketing. Dit werkt heel prettig, want hij spreekt onze taal en weet welke medewerkers hij voor welke onderwerpen kan inschakelen. Die match is cruciaal om contentmarketing zo succesvol te continueren.”

PDR op de communicatie-afdeling

“PDR is nu wekelijks op onze afdeling aanwezig. Die extra capaciteit is fijn, maar ook de frisse blik en nieuwe ideeën helpen ons. Rien deelt regelmatig kennis en ervaringen die hij opdoet bij andere opdrachtgevers. Zo houdt hij ons scherp en zorgen we samen voor een goede communicatie-aanpak.”

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info