Publiciteit vakmedia techniek en food

Case

Brammer - Publiciteit

Publiciteit vakmedia techniek en food

Sinds 2013 werkt PDR public relations actief samen met Brammer. Voor Brammer zoeken we naar publiciteitskansen en bouwen we aan de relatie met redacteuren van vakmedia in techniek en food. Daarnaast schrijven we regelmatig blogs en updates voor social media. Doordat we deze strategie ieder kwartaal persoonlijk evalueren, spelen we altijd in op actuele ontwikkelingen.

Campagne

Een mooi voorbeeld is de campagne voor Invend. Dit is een speciaal ontwikkelde uitgiftemachine voor industriële omgevingen. Materialen die regelmatig op de werkvloer nodig zijn, zoals batterijen, handschoenen en schroevendraaiers, zitten in deze machine. Medewerkers die ze nodig hebben, krijgen ze nadat zij hun pasje hebben gescand. Voordeel voor de eigenaar van de fabriek is dat hij geen voorraad meer nodig heeft van deze verbruiksartikelen, ze pas gefactureerd worden als ze ook daadwerkelijk zijn uitgegeven en doordat de machines zijn aangesloten op internet, zijn ze altijd voorzien van voldoende voorraad.

Zichtbaarheid

Voor Invend schreven we onder andere een persbericht en blog en verzorgden we de mediacontacten. Dat resulteerde in publicaties in bijvoorbeeld MetaalNieuws, Petrochem, Metaal & Techniek, de industriespecial van Vlees Magazine en Fluids Processing.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info