Veiligheid in de foodsector

Blog

Veiligheid in de foodsector

In de toelevering aan de foodsector zijn drie factoren van groot belang: voedselveiligheid, productbescherming en persoonlijke bescherming. Je wilt zeker weten dat het vlees dat je eet van een gezonde koe komt. Tijdens het verwerkingsproces moet jouw runderlapje beschermt worden tegen bacteriën en haarbestandsdelen. Tot slot is het uiteraard van belang dat de personen in deze industrie veilig werken, zodat letsel voorkomen wordt.

Q-Safe voorziet in de behoefte op het gebied van kostenbewuste en comfortabele beschermingsmiddelen. Uiteraard voldoen de producten aan alle geldende wet- en regelgeving. Bijkomend voordeel: specialisten van Brammer adviseren inkopers op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen over de juiste maatvoering en het type product. Iemand die bij een hete oven werkt, heeft andere producteisen dan iemand die met vloeistoffen werkt en daarom dagelijks over een gladde vloer loopt.

PDR public relations verzorgt de publiciteit voor Brammer en verstuurde het persbericht over de Persoonlijke Beschermingsmiddelen van Q-Safe voor de foodsector. We focusten ons in onze strategie specifiek op media die schrijven over en voor de levensmiddelenindustrie.

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info