Vacature: contentspecialist

Blog

Vacature: contentspecialist

Welkom contentspecialist!

Als nieuw lid van ons team weet je dat de samenleving volop in beweging is. We houden ons bezig met actuele thema’s: schone technologie, duurzame leefomgeving en alles rond de productie en het consumeren van verantwoorde voeding. Maatschappelijke debatten en breaking news volgen we op de voet. Ben jij ook nieuwsgierig aangelegd en kun je diepgaande materie goed duiden? Weet je dit ook om te zetten naar makkelijk leesbare content? Stuur ons dan snel een mailtje!

Functieomschrijving

PDR is het communicatieadviesbureau dat met impactvolle verhalen communiceert over maatschappelijk relevante thema’s. Je komt te werken voor zowel overheid als profit-organisaties. We ontwikkelen communicatieadvies, strategie, steekhoudende argumentatie, fact-checks, pakkende communicatiemiddelen, sterke teksten en overtuigende content. Als contentspecialist ben je medeverantwoordelijk voor deze communicatieaanpak. Je werk bestaat uit informatie ophalen door interviews te houden, deskresearch te doen en dat vervolgens duidelijk en overtuigend om te zetten in tekst. Natuurlijk werk je intensief samen met collega’s in het content- en adviesteam. Jouw standplaats is Ede.

Wat ga je oppakken?

Wie ben je?

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt minimaal 32 uur per week en start zo spoedig mogelijk. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast een prima salaris, pensioenvoorziening, vakantiegeld en laptop kun je rekenen op ondersteuning van jouw persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Bijzonderheden

Een assessment maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure

We zijn heel nieuwsgierig naar wie jij bent en laten ons graag inspireren door jouw ideeën! Bel met Carola Baan, bureaumanager op 0318-438487 of stuur een mail met korte motivatie naar [email protected]. Het is fijn als je bij die motivatie ook een aantal teksten van jezelf mailt. Dan nemen we die meteen mee in onze afweging.

“ Impactvolle verhalen ”

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info