Stage bij PDR

Blog

Stage bij PDR

Even voorstellen

Mijn naam is Carina en ik studeer communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Ik zit in het tweede studiejaar en dit semester staat de meewerkstage centraal. Deze stage mag ik doen bij PDR. Het is dan ook de bedoeling dat ik de tot nu toe geleerde vaardigheden kan toepassen in de praktijk en heel veel nieuwe dingen ga leren.

Waarom PDR?

Ik wil bij PDR stagelopen omdat het een bedrijf is dat écht impact maakt. En de projecten waar ze aan werken zijn heel divers. Zo krijg ik allerlei dingen mee op de verschillende gebieden die het communicatie vak heeft. Verder is het heel interessant dat PDR veel werkt met verschillende maatschappelijke thema’s.

Wat hoop je te leren?

De komende vijf maanden ga ik erachter komen welke gebieden ik echt interessant vind en waar ik mijzelf in de toekomst in kan specialiseren. Zo kan ik erachter komen wat bij mij past. Verder doe ik tijdens de stage meer kennis op over maatschappelijke thema’s die momenteel spelen. Ook kan ik tijdens de stage de lessen van school meer toepassen in de praktijk. Op deze manier doe ik meer ervaring op. 

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info