Slim slot de Nederlandse markt op

Blog

Slim slot de Nederlandse markt op

Als je zo nu en dan ons blog leest, is het je vast opgevallen dat wij gek zijn op innovatieve snufjes. Vandaar dat wij ook super-enthousiast zijn over Invited Smart Lock! De voorbereidingen waren al een tijdje bezig, maar deze week mochten we het eerste persbericht verzenden over de lancering van dit slimme slot.

Een wat!?

De Invited Smart Lock is een slot dat op afstand bestuurbaar is. Je kunt bijvoorbeeld je voordeur openen met een afstandsbediening. Waarom dat handig is, kunnen we het beste uitleggen aan de hand van een voorbeeld:

Ken je dat? Je komt thuis van de supermarkt, pakt de boodschappentassen uit de auto en loopt naar de voordeur. Dan heb je twee opties:
1. Eigenwijs houd je de tassen vast en gaat net zolang prutsen tot je de deur hebt geopend met je sleutels. Resultaat: de deur is open, maar je boodschappen zijn inmiddels voor de helft uit de tassen gevallen.
2. Je zet alle boodschappen weer neer en voor je de deur open hebt, zie je in je ooghoek alweer een tas omvallen. Resultaat: de deur is open, maar weer liggen je boodschappen op de grond.

Optie 3

Dankzij Invited is er een derde optie: Bij je auto open je de deur al met de afstandsbediening (of zelfs met je smartphone!) en je loopt zo door. Resultaat: deur open, boodschappen binnen en jij blij. En daarom zijn wij zo enthousiast over Invited Smart Lock.

De komende tijd zijn wij druk bezig met de strategie voor Invited. Denk aan het updaten van de site, social media bijhouden, leuke acties bedenken, maar ook het regelen van testen door bloggers en journalisten! We houden je op de hoogte ;)

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info