Positief geluid van Ploeger Logistics

Blog

Positief geluid van Ploeger Logistics

Ook de transportbranche ontkomt niet aan de huidige economische crisis. Juist in deze tijd kiest Ploeger Logistics ervoor om een positief tegengeluid te laten horen. De logistiek dienstverlener uit Harderwijk ziet volop kansen en mogelijkheden in de markt, met name door alle logistieke zorgen uit handen te nemen van de klanten.

Vorige week verzonden wij het persbericht ‘Ploeger Logistics zet Mercedes Antos in voor contractdistributie’. Ploeger heeft als een van de eerste logistiek dienstverleners in Nederland de innovatieve en duurzame Mercedes-Benz Antos aangeschaft. De vijf nieuwe bakwagens worden ingezet bij contractdistributie voor onder andere Sligro en Bakkersland. Dankzij de wagens met Euro 6-norm is Ploeger klaar voor de regels van de toekomst. Dat is natuurlijk mooi nieuws om bekend te maken aan de buitenwereld.

Belangrijke vakmedia hebben inmiddels over de nieuwe distributiewagens van Ploeger gepubliceerd. Onder andere op Transport en Logistiek Nederland (TLN), Truckstar en Truck & Transport Management (TTM) is een artikel te vinden.

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info