PDR public relations wint Dutch PR Award 2012

Blog

PDR public relations wint Dutch PR Award 2012

PDR public relations, voorheen Pors de Ridder PR, is de winnaar van de VPRA Dutch PR Award 2012, dé prijs voor de beste PR case van het jaar. Eind 2012 bepaalden de leden van de VPRA, brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus, welke vakgenoot de beste PR-case heeft uitgevoerd. Het Edese PR bureau eindigde op de eerste plaats. PDR public relations mag zich officieel de winnaar van de Dutch PR Award noemen.

PDR public relations heeft de felbegeerde award gewonnen met haar campagne voor het biologische merk Leev. Het PR bureau begeleidde de volledige introductie van de nieuwe productlijn met gezonde en natuurlijke voedings- en verzorgingsproducten. Peter Pors, eigenaar van PDR public relations  dat in 2012 nog Pors de Ridder PR heette: “Het is fantastisch om zo’n prestigieuze prijs te winnen. We hebben een succesvolle campagne opgezet voor een bijzondere klant. Het bijzondere aan deze case is dat er met een klein budget een groot resultaat bereikt is. Producten van Leev zijn inmiddels in achttien grote supermarkten verkrijgbaar. Het is een mooi resultaat waar de klant zeer tevreden mee is.”

Verfrissend

PDR public relations is sinds 2001 vanuit Ede actief en realiseert naamsbekendheid en publiciteit voor bedrijven, gemeenten en organisaties. Het team bestaat uit negen enthousiaste medewerkers die PR uitdagingen aangaan en actief betrokken zijn bij de regio. Dit zorgt voor een verfrissende aanpak die aansluit bij de actualiteit. Klanten van PDR public relations zijn onder andere Gemeente Ede, EeStairs, Sennheiser en Profile Tyrecenter.

 

 

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info