PDR public relations genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

Blog

PDR public relations genomineerd voor FD Gazellen Award 2013

PDR public relations behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom genomineerd voor de FD Gazellen Award 2013. De FD Gazellen Award is een initiatief van het Financieel Dagblad en wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd.

Om mee te dingen naar deze Award moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20% over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden. PDR public relations is met haar goede resultaten opgenomen in de ranglijst van 394 snelst groeiende bedrijven van Nederland, de FD Gazellen! In november en december wordt dit op vijf plaatsen in Nederland gevierd met feestelijke prijsuitreikingen. Voor de regio Gelderland, Utrecht en Flevoland is dit op 3 december bij AFAS in Leusden.

Op dinsdag 10 december 2013 vindt de FD Gazellen Finale plaats in Den Haag. Tijdens deze avond zullen de prijzen worden uitgereikt voor de onderneming met de meest opvallende toekomstvisie, het aanstormend talent – een FD Gazelle onder de 30 jaar -, de diversiteitsprijs, de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle en natuurlijk de allersnelste groeier van Nederland.

Over FD Gazellen Award
Ondanks het economisch tijd zijn 394 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst. Met deze onderscheidingen zetten het Financiële Dagblad, KPMG en Graydon de snelst groeiende topondernemers in de spotlights. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies. Het is het tiende jaar dat het FD deze verkiezing in samenwerking met KPMG en Graydon organiseert.

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info