PDR in Den Haag

Blog

PDR in Den Haag

Dinsdag 21 juni 2016 was het zo ver. Korstiaan en Linda gingen naar Den Haag om een petitie aan te bieden met onze klant Arehbo. Gerrit van de Goor, directeur van Arehbo overhandigde de petitie ‘EHBO op school’ aan de Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Wij verzorgden de opzet en begeleiding, in samenwerking met Qompassie uit Lunteren. In dit blog vertelt Linda over deze dag.

Vooraf wist ik niet wat ik me moest voorstellen bij het overhandigen van een petitie. Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Ik had verwacht dat Gerrit van de Goor, initiatiefnemer van de petitie, zijn verhaal in een aparte zaal mocht vertellen. Maar uiteindelijk stonden we in een grote hal van de Tweede Kamer met een aantal commissieleden. Maar zoals altijd draait het om de boodschap. En die was goed! Zoals Gerrit zelf zei: “Ik vertelde het verhaal vanuit mijn hart.”

De Tweede Kamercommissie gaat de petitie bekijken: “We gaan ons over de inhoud buigen en met elkaar én het onderwijs in gesprek om te bezien hoe we EHBO op school vorm en inhoud kunnen geven.” Om de petitie meer aandacht te geven, schrijven we een bericht voor de pers. Op die manier krijgt de media ook inzicht in de petitie.

Wil je ook een petitie opstellen, daarmee naar de Tweede Kamer en daarna media-aandacht? Neem contact met ons op, we gaan graag het avontuur met je aan!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info