Ontdek de wereld van een creatieveling bij PDR!

Blog

Ontdek de wereld van een creatieveling bij PDR!

Beste lezer! Ik ben Roelien, een veertigjarige creatieveling uit het groene Apeldoorn. Mijn roots liggen alleen niet in dit dorp (ik hoor vaak dat het namelijk geen stad is), maar door heel Nederland. Ik heb gewoond van Friesland tot Zeeland, en van Groningen tot Utrecht… alleen in de hoek Brabant en Limburg ben ik nooit neergestreken. Het langst woonde ik in het prachtige Leiden, een stad vol met geschiedenis en gezelligheid, waar ik studeerde en mijn liefde vond. 

Wat brengt mij plezier?

Tien jaar terug zou ik waarschijnlijk aarzelend hebben gereageerd op de vraag over mijn hobby’s. Toen waren mijn antwoorden iets vaags over lezen (al ben ik nog steeds verslaafd aan de Zeven Zussen en Scandinavische krimi’s), terrasjes pakken, koffiedrinken, en spelletjes spelen met familie. Hoewel ik hier nog steeds dol op ben, zijn er twee activiteiten die echt mijn hart veroverden. Wanneer ik de tijd compleet wil vergeten, wandel ik graag met mijn man een van de vele Klompenpaden of duik ik in een creatieve bubbel achter mijn naaimachine. De rode draad door deze hobby’s? Ongetwijfeld ’schoonheid’. De prachtige natuur in elk seizoen, vooral in de ontluikende lente of verkleurende herfst, geeft me veel energie. En bij naaien word ik blij als fraai afgewerkte kledingstukken in levendige kleuren en prints kan maken. Het hele proces, van stoffen en patronen kiezen tot het in elkaar zetten, laat me even de wereld om me heen vergeten. 

Waarom werk ik bij PDR?

Communicatie is voor mij een intrigerend vakgebied: het verbinden van mensen aan een boodschap, het vinden van het overkoepelende verhaal, en het zorgvuldig afstemmen van die boodschap op diverse doelgroepen en middelen. Het heeft me in zijn greep! Maar ik wilde dit niet zomaar bij een organisatie of bedrijf doen. Mijn doel is om de wereld een stukje veiliger, gezonder en duurzamer te maken, en bij PDR kan ik dat verwezenlijken! Want wie vandaag deelt hoe het anders kan, schept morgen een mooiere wereld. En zeg nu zelf, wie wil dat nou niet?

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info