Nieuwe gezichten

Blog

Nieuwe gezichten

In de zomerperiode startten we met een uitbreiding van ons team. Maak kennis met de nieuwe gezichten van PDR!

Liset: creatieve Content Specialist
Sinds juli versterkt de altijd-gezellige-Liset ons content-team. Met haar studieachtergrond in communicatie en life sciences, was de stap naar PDR een kleine. Liset: “Ik wilde graag iets doen met mijn kennis van mijn bachelor aan de WUR en mijn master aan de RU. Dat komt perfect samen in de drie pijlers van PDR: verantwoorde voeding, duurzame leefomgeving en schone technologie.” Als Content Specialist heeft ze inmiddels al veel klanten blij gemaakt met krachtige content. En ze heeft het naar haar zin: “Ik kan het goed vinden met alle collega’s. We maken er elke dag een productieve, maar ook gezellige dag van. Bij PDR kan ik mij ontwikkelen en kom ik in aanraking met veel verschillende klanten. De dynamische omgeving en de visie van het adviesbureau stimuleren mij om elke dag het beste uit mezelf te halen én veel te leren.”

Julia: veelzijdige stagiair
Na twee jaar in de banken werd het voor Julia tijd om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Vanaf september werkt Julia een half jaar mee voor haar derdejaars stage. Julia studeert communicatie aan de CHE, waar ze wordt klaargestoomd voor een mooie communicatiebaan. Haar stage bij PDR is hier een onderdeel van. Met beide benen op de grond versterkt Julia het content-team. “Ik vind de afwisselende werkzaamheden in combinatie met het persoonlijke en leuke team erg leuk en leerzaam. Dat zorgt er namelijk voor dat ik hier op mijn plek zit, veel leer en een realistisch beeld krijg van het werkveld. De tijd bij PDR vliegt, elke werkweek ziet er weer anders uit. Of ik nu een campagne ontwerp of een tekst schrijf: elke klant heeft andere wensen. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier mijn werk doe.”

Esmée: enthousiaste adviseur
Esmée is de nieuwe aanwinst voor het adviesteam van PDR en een échte aanpakker. Na het behalen van haar hbo-diploma Toegepaste Psychologie en een master Communicatiewetenschap ging Esmée op zoek naar een baan waarbij ze echt van betekenis kon zijn voor anderen. Per september is ze hiermee bij PDR aan de slag gegaan. “Ik had altijd al een grote passie voor taal en communicatie. Dat wilde ik graag inzetten om de wereld ‘een beetje beter te maken’. Bij PDR krijg ik de mogelijkheid om mijn steentje bij te dragen en klanten met de focus op maatschappelijk relevantie te helpen bij het vinden van de beste communicatiestijl. Samen gaan we op zoek naar het onderliggende verhaal en de diepere boodschap. Het is telkens weer een uitdaging om deze boodschap vervolgens, met behulp van de juiste woorden, te vertalen.”

“ Het dynamische speelveld is een uitdaging ”

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info