Kwalitatieve headset

Blog

Kwalitatieve headset

Afgelopen vrijdag werd de langverwachte Samsung Galaxy S4 geïntroduceerd. Het nieuwe vlaggenschip van telefoonfabrikant Samsung. Consumenten wachtten er al enkele weken op en de beleving rondom het product is extreem. Sennheiser heeft speciaal voor smartphones zoals de S4 headsets ontworpen die hoogwaardig geluid combineren met gebruiksgemak. Dat betekent dat je eenvoudig kunt schakelen tussen muziek luisteren en telefoneren.

De drie s-modellen, de MM 70s, HD 219s en HD 429s, in de productenrij van Sennheiser zijn een logische doorvertaling van de 'pursuit of perfect sound'. Hans Kortenhorst, General Manager Sennheiser Benelux: “We zien dat de kwaliteit van smartphones sterk is toegenomen. Met name de verfijning van het geluid is in smartphones sterk verbeterd. Met onze hoofdtelefoons zorgen we dat het kwalitatieve geluid van de telefoon optimaal tot zijn recht komt. De consument profiteert hiervan doordat het hoogwaardige geluid ook daadwerkelijk hoorbaar is.”

PDR public relations verzond een persbericht waarin de drie s-modellen extra de aandacht kregen. Hierbij maakten we de koppeling tussen de nieuwste smartphones en de headset als ideale accessoire.

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info