Jongleren

Blog

Jongleren

‘Help! Ik ben generalist…’ Die noodkreet werd de sleutel tot mijn eerste stage. Want na een paar jaar theorie is praktijkervaring hard nodig. De gedachte dat ik generalist ben en zal blijven, brengt me lichtelijk in paniek. Daarom start ik de zoektocht naar een specialisatie bij PDR.

Of dat uiteindelijk PR wordt? Ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat ik geen vijf ballen in de lucht kan houden. De gedachte om voortdurend te moeten schakelen tussen diverse disciplines lijkt me verschrikkelijk. Hoewel ik alle soorten communicatie interessant vind, kies ik uiteindelijk toch voor focus. Dat geeft me de kans om me stevig te ontwikkelen én te onderscheiden. Zonder gek te worden.

Daar is het nu de tijd voor. Jong geleerd, is oud gedaan. Met 22 jaar ben ik nog onbevangen en nieuwsgierig genoeg om nieuwe wijsheden op te doen. De komende vijf maanden ga ik dingen doen, die ik nog niet kan. Een stevige uitdaging van vallen en opstaan. Met verbeteringen en verrassingen. Maar dat maakt me uiteindelijk wel tot een specialist!

Want generalist… geen bal aan.

Kennismaken of benieuwd naar mijn zoektocht? Houd dan mijn volgende blogs in de gaten!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info