Je imago is je amigo

Blog

Je imago is je amigo

Even voorstellen

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Frederiek en ik studeer communicatie aan de CHE in Ede. Het laatste onderdeel van mijn studie communicatie is nu echt aangebroken, het afstuderen. En dat mag ik doen hier bij PDR. Voor de afronding van mijn studie zal ik onderzoek doen naar de reputatie van netwerken en communities.

Waarom PDR?

De reden dat ik heb gekozen voor PDR, is omdat ik tijdens mijn studie heb ontdekt dat het samenbrengen van strategie en communicatie iets is wat mij interesseert. Zo heb ik onder andere tijdens mijn studie een verdieping gedaan in Strategisch Reputatiemanagement. Tijdens deze verdieping heb ik gemerkt dat de verbinding tussen organisaties en stakeholders van essentieel belang is. Je imago is immers je amigo. 

Wat hoop je te leren?

Wat ik gedurende deze periode wil leren, is hoe er verbinding gelegd kan worden tussen verschillende belanghebbenden. Hoe kan ervoor gezorgd worden dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Daarnaast zal ik specifiek meer willen leren op het gebied van public affairs en strategie. Wat is er bijvoorbeeld allemaal nodig om je naam hoog te houden?

Ik verwacht dat ik bij PDR mijzelf verder kan ontwikkelen op het gebied van strategie en communicatie. En dat ik meer kennis krijg over maatschappelijk relevante thema’s. En natuurlijk hoop ik over een halfjaar mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info