Geniet ervan!

Blog

Geniet ervan!

Laatst vroeg mijn buurjongen me wat voor werk ik doe. Dus ik vertelde zo eenvoudig mogelijk wat ik zoal doe. Automatisch probeerde ik het interessant te laten klinken voor een dertienjarige. Op de vraag of ik het leuk vond, zei ik enthousiast ja. Hij keek me aan alsof ik zei dat spruitjes lekker zijn en antwoordde: “Dat werk lijkt me echt geen bal aan.” Hij wilde interieurarchitect worden en aangezien wij bezig zijn met verbouwen, bood hij gelijk zijn creatieve diensten aan.

Ondertussen kreeg ik zijn tekeningen onder mijn neus geschoven en liep hij al wijzend door de half opengebroken woonkamer. De eettafel kon het beste op die plek, want we wilden een hoekbank en die kon dan mooi daar. Dan moesten we het wel zo zetten, anders kwam het hier niet goed uit. Zo kreeg ik een hand vol tips en het aanbod om een tekening te maken voor de begane grond. Kinderlijk enthousiasme, hij genoot er zichtbaar van, vol passie, nu al.

Daar moeten we weer naartoe: genieten van wat we doen. Passie en enthousiasme. Voor ons vak, school, hobby’s, vrienden en familie. Of je nu in de bouw, publiciteit of accountancy zit. Of op school, thuis of bij de sportvereniging bent.

Waar geniet jij van?

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info