Communicatieadviseur die houdt van impact maken

Blog

Communicatieadviseur die houdt van impact maken

Communicatieadviseur die houdt van impact maken

Ben jij de communicatieadviseur die houdt van impact maken? Dan hebben we een match! Want PDR is betrokken bij veel transities in onze samenleving. Voedseltransitie, energietransitie en landbouwtransitie: stuk voor stuk uitdagingen waarbij veel communicatie nodig is. Ons team groeit steeds verder in de duurzame en circulaire opgaven waar we voor staan richting 2050: Europa en Nederland klimaatneutraal.

Steeds meer opdrachtgevers weten PDR strategie en communicatie te vinden voor het creëren van draagvlak en participatie. De 17 Sustainable Development Goals van de UN zijn voor veel van onze projecten leidend. Daarnaast vinden we het zelf ook belangrijk dat we de wereld steeds een beetje mooier maken. Dat noemen we rentmeesterschap. We maken voor waardevolle initiatieven dus verhalen met impact. Doe je mee?

▪ We werken voor warmtebedrijven die zorgen dat de CO2-uitstoot snel vermindert

▪ Gemeenten helpen we verder met bewonersparticipatie in de snel veranderende omgeving en we ondersteunen colleges bij hun woordvoering.

▪ Bij de voedseltransitie is veel educatie nodig. We werken voor de World Foodcenter Experience en de Youth World Food Day die wordt georganiseerd op de wereldvoedseldag van de VN.

▪ We werken voor het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan stakeholdermanagement voor landbouwtransitie en de visserijsector.

▪ En verder zoveel meer: communicatie over duurzame koffie uit Oeganda van Fortune waardoor 2.000 boeren een bestaan kunnen opbouwen, de introductie van alcoholvrij, verantwoord Guinness bier, de inname en recycling van 120 miljoen kilo textiel door Boer Group en impact door de duurzaamheidscertificaten van grote transportondernemingen waar Profile Tyrecenter hard aan trekt.

Loop je warm voor al deze mooie projecten? Lees dan even verder. Want we hopen dat jij ongeveer dit profiel hebt: Sensitiviteit voor het herkennen van belangen, je wilt ontdekken hoe stakeholders betrokken kunnen worden en je inspireert de opdrachtgever bij het opzetten van de juiste communicatiestrategie. Natuurlijk schrijf je makkelijk een heldere mail en brief, je durft leiding te nemen in een meeting en luistert scherp naar argumenten. Een communicatie-achtergrond is handig, maar vertel ons vooral hoe jij bij ons en voor de opdrachtgevers het verschil gaat maken!

PDR heeft vestigingen in Den Haag en Ede en helpt opdrachtgevers bij hun positie in het maatschappelijk speelveld. Er is behoefte aan duiding, draagvlak en visie binnen deze thema’s waar wij als team warm voor lopen. We ontwikkelen communicatieadvies, strategie, steekhoudende argumentatie, factsheets, pakkende communicatiemiddelen, sterke teksten en content die overtuigt. En verder? Een gezellig team met leuke uitjes, vrijheid om te ontwikkelen en alles wat je mag verwachten van een professioneel bureau.

Handig om te weten:

▪ Je bent liefst fulltime beschikbaar, minimaal 32 uur

▪ Je hebt minimaal 5 jaar ervaring

▪ Bureau-ervaring is een pré 

 

Wat bieden wij jou?

▪ Een enthousiast en gedreven team

▪ Een dynamische functie met verschillende opdrachtgevers, ook op detacheringsbasis

▪ Een goed salaris en een goede pensioenopbouw

▪ Laptop van de zaak

▪ Opleidingsbudget en onderdeel van intervisietraject

 

Een assessment maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie en jouw korte sollicitatie: Carola Baan via [email protected] of 0318-438487.

We zijn heel nieuwsgierig naar wie jij bent en laten ons graag inspireren door jouw ideeën!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info