Bij de tandarts

Blog

Bij de tandarts

Ik laat me langzaam achterover zakken in een zachte ligstoel. Het is warm en een lamp schijnt als een helder zonnetje in mijn gezicht. Het had een stranddag kunnen zijn, ware het niet dat het geluid van een krijsende tandartsboor die illusie verjaagt.

Dit is een marteling waar ik elk half jaar weer tegenop zie. Het idee dat een ander professioneel in je mond zit te wroeten, zorgt vooraf telkens voor wat zweetdruppels. Het is altijd maar de vraag wat de uitslag is en als je inderdaad een gaatje hebt, wordt die angst telkens weer bevestigd. Dan heb ik niet alleen pijn in m'n mond, maar ook in m'n portemonnee. Overigens heb ik niets te klagen; ik heb een gezond gebit en sinds kort ook een super aardige tandarts.

Dus laat ik me gewillig achterover zakken in de zachte ligstoel. Terwijl twee potige handen een spiegeltje langs mijn kiezen bewegen, zie ik ineens een verband tussen de tandarts en mijzelf, als PR-stagair. Want je kunt wel een vlotte babbel hebben, maar soms heb je een vulling nodig voor je doelgroep.

Praatjes vullen geen gaatjes. Dat weten we als geen ander, dus denken we stevig na over wát we zeggen en tegen wie. Met social media sta je weleens met de mond vol tanden. Bij de profilering van een nieuw product zorgt goede content voor mond-tot-mondreclame en in een crisis krijg je heel wat voor de kiezen en is een specialist onmisbaar. Allemaal situaties waarin PR voor een oplossing zorgt. En ook allemaal situaties waar ik dagelijks met collega's aan werk.

Herkent u zich in een van bovenstaande situaties? Bel dan eens voor een afspraak. Want we hebben altijd wel een gaatje. Als u 'Aaaa' zegt, zeggen wij B!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info