Wie?

PDR strategie en communicatie is een zelfbewust adviesbureau met ervaren adviseurs, specialistisch contentteam en een groot netwerk aan freelancers en influencers. Al meer dan 15 jaar ondersteunen we opdrachtgevers met pr-campagnes, lobby-werk, strategische communicatiekeuzes en werken onze adviseurs interim op locatie.

Onze focus ligt op projecten die de wereld gezonder en duurzamer maken. Dat doen we door met impactvolle verhalen mensen in beweging te zetten. Vaak leggen we de nadruk op de maatschappelijke relevantie van de onderwerpen die op ons bureau terecht komen.

Zo bouwen we aan jouw merk, zorgen we voor investeerders, vergroten de naamsbekendheid van jouw organisatie, zorgen dat consumenten jouw producten kopen of zorgen dat jouw project draagvlak krijgt bij relevante stakeholders.

Verhalen over ogenschijnlijk alledaagse onderwerpen: ons vervoer, energie, technische snufjes onderweg, wat we eten, hoe we wonen en werken. De wereld verandert razendsnel. PDR strategie en communicatie helpt overheid, bedrijven en organisaties om communicatie over hun projecten helder in te zetten.

Zo zorgen we voor naamsbekendheid, groei, acceptatie en draagvlak. Neem contact op met PDR om te sparren over jouw ideale aanpak. Bel met Peter of Korstiaan voor jouw pr- en communicatie:

- Peter Pors, direct 020-7944569

- Korstiaan van Vliet, direct 0318-438487

- In geval van crisissituaties 24/7: 06-14440052

 

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Stakeholderanalyse
Stakeholderanalyse
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs