Content

Content

Van mediastrategie tot contentplan en van radio-uitzending tot wekelijkse blog. PDR creëert kansen door contentcreatie. We maken jouw verhaal.

Met communicatie en content gaan we recht op jouw doel af. Met een strategische middelenmix verspreiden we jouw boodschap. Onze contentspecialisten plannen, produceren en monitoren. Dat doen ze online en offline, in tekst en met oog voor sprekende beelden.

Impactvolle verhalen

Wij maken content in alle soorten en maten: whitepapers, interviews, persberichten, e-books, columns en blogs. We leveren impactvolle verhalen waar invloedrijke redacties van (vak)media, radio- en televisieredacties graag gebruik van maken. We ontwikkelen communicatieboodschappen om doelgroepen in beweging te zetten. Natuurlijk ook via eigen kanalen, in nieuwsbrieven, op online platforms en op social media.

Mediastrategie

In vaktermen praten we van pr (public relations) en free publicity. Onze mediaspecialisten hebben een neus voor nieuwswaarde en koppelen deze impactvolle verhalen aan relevante influencers. Denk aan journalisten, bloggers of columnisten. We initiëren een nieuwswaardig event, organiseren een petitie-overhandiging of verzorgen de woordvoering bij een crisissituatie.

Voorbeelden

PDR kent de routes in de mediajungle. We brachten de kappersbranche in de Telegraaf. Want goed verzorgd maakt zelfverzekerd. De bakkersbranche op Hart van Nederland, want koolhydraten zijn weer hip. En het duurzame verhaal over Oegandese koffiebonen in Trouw.

Onze diensten

Content
Content
Detachering
Detachering
Crisismanagement
Crisismanagement
Influencer dialoog
Influencer dialoog
Strategie
Strategie
Public affairs
Public affairs

Producten

Energy Public

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info