Uitdaging

Case

WSP

Adviseurs van dit project

Uitdaging

WSP Systems ontwikkelt en installeert al 20 jaar complete logistieke oplossingen voor industriële wasserijen over de hele wereld. De professionele vakmensen kennen de wasserijwereld van binnenuit en staan daarmee garant voor effectieve en efficiënte oplossingen. Excellent zijn in je werk is belangrijk. Deze boodschap op een aantrekkelijke manier naar buiten brengen is een uitdagende klus. PDR public relations is sinds februari 2011 de communicatiepartner voor copywriting en publiciteit.

Aanpak

PDR public relations ondersteunt WSP in alle marketingcommunicatie-activiteiten. Van teksten voor foldermateriaal tot de redactie van de digitale nieuwsbrief en van een productintroductie tot redactionele artikelen in vakmedia. Daarnaast ontwikkelde PDR public relations de profilering van WSP. Deze profilering vormt de basis voor alle communicatie, zowel in- als extern.

Resultaat

In samenwerking met vormgevingspartners realiseerde PDR public relations diverse heldere en creatieve brochures en productpresentaties. Verder werkt WSP structureel en strategisch aan meer naamsbekendheid binnen de internationale wasserijwereld. Een concreet voorbeeld hiervan is de online nieuwsbrief naar klanten en redactionele artikelen in internationale vakmedia. Samen met PDR public relations werkt WSP Systems aan een innovatieve toekomst binnen de wasserijwereld.

Andere cases

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info