Succesvolle PR-campagne over de bedwants

Blog

Succesvolle PR-campagne over de bedwants

Op 22 augustus verstuurde PDR een persbericht over de opmars van de bedwants. Deze muis kreeg een behoorlijke mediastaart, iets waar wij natuurlijk erg blij mee zijn. Een succesvolle PR-campagne voor Lagerwey bestrijding & bescherming! Wat is er gebeurd na die 22e augustus?

Locatiebezoek voor journalisten

Ook voor dit persbericht belden we onze perslijst intensief na. Daarbij boden we journalisten aan om op locatie in Deventer langs te komen, ze konden daar live de bestrijding van de bedwants meemaken. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Diverse journalisten wilden graag met pen, papier, fototoestel, camera of audiorecorder langskomen. Lagerwey begon op vrijdagochtend met het opbouwen van de hittebehandelingsinstallatie in Deventer. Vanaf dat moment waren de journalisten ook hartelijk welkom. Ter plekke ving de woordvoerder van Lagerwey de media op en legde uit hoe de bestrijding in z’n werk gaat. Ook de eigenaren van de woning waren aanwezig om hun eigen verhaal te doen.

Uiteindelijk resulteerden de inspanningen van PDR in plaatsingen in en op RTV Oost, Hart van Nederland (vrijdagavond, meer dan 1 miljoen kijkers), De Stentor, Reformatorisch Dagblad en Eén Vandaag. Een overzicht:

RTV Oost

Website
TV-item
(vanaf minuut 16)
Het radio item (vanaf ongeveer 20:45 minuut)

De Stentor

Artikel

Hart van Nederland

Item uit de uitzending (vanaf minuut 10:14)
Website

Reformatorisch Dagblad

Artikel

Eén Vandaag

TV-item

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info