Joepie!! jubileummagazine kinderopvang

Blog

Joepie!! jubileummagazine kinderopvang

Wilt u klanten, medewerkers of leveranciers op een verrassende manier bereiken? Denk dan eens aan een relatiemagazine. PDR public relations maakt jaarlijks diverse magazines met een mooie mix van human interest en informatieve stukken. Uiteraard overgoten met het sausje van uw bedrijf.

Zo schreven we in 2014 onder andere het jubileummagazine Joepie!! voor kinderopvang Bijdehandjes. Iedereen komt aan bod in dit speelse magazine voor (aanstaande) ouders. De oprichters, medewerkers voor én achter de schermen en natuurlijk de kinderen bij de opvang. Het magazine is ontwikkeld aan de hand van de kerneigenschappen van de kinderopvang. Dat vertaalt zich door naar een fris design, foto’s met enthousiaste kinderen en juffen en natuurlijk sfeervolle teksten. De lezer krijgt hierdoor een goed beeld van de visie van Bijdehandjes.

Wilt u ook met een magazine voor uw relaties aan de slag? Wij gaan graag in gesprek met u, uw medewerkers en uw klanten om zo uw mooiste verhalen succesvol aan uw doelgroepen door te geven!

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info