Contentspecialist gezocht

Blog

Contentspecialist gezocht

Ontdek jouw nieuwe omgeving! Welkom in een gezellig team met de allerbeste koffie. Liset, Julia en Esmée gingen je in 2018 al voor en vertellen je hier graag meer over.

Op een groot aantal thema’s is de samenleving volop in beweging. Denk aan de toepassing van schone technologie, bouwen aan een duurzame leefomgeving en productie van verantwoorde voeding. Er is behoefte aan focus en visie op al deze terreinen. Daarom is het belangrijk dat onze opdrachtgevers positie innemen in het maatschappelijke debat met heldere doelstellingen.

Functieomschrijving
PDR is het communicatieadviesbureau dat met impactvolle verhalen communiceert over maatschappelijke thema’s. Voor zowel overheid als commerciële organisaties. Met strategische adviezen en middelen, veelzeggende copy en authentieke content dragen we bij aan optimale communicatie voor projecten, merken en organisaties. Als Contentspecialist ben je medeverantwoordelijk voor de communicatieaanpak van onze opdrachtgevers en werk je samen met collega’s in het Contentteam en Adviesteam.


Wat ga je oppakken?

- Je kunt je snel verdiepen in onderwerpen en hier relevante content voor vinden en maken.

- Je ondersteunt projecten in de breedste zin van het woord. Je verzamelt informatie voor artikelen, je redigeert, plaatst en bewerkt content voor de verschillende websites en de social mediakanalen waarvoor je ook zelf content schrijft en beeld verzamelt.

- Je werkt aan de uitvoering van de vastgestelde communicatiestrategie voor opdrachtgevers in samenwerking met de Communicatieadviseur.

- Je bent in staat projectmanagement te doen vanuit jaar- of projectplannen.


Wie ben je?

- Taal is echt jouw passie.

- Je hebt plezier in het signaleren van relevante trends en ontwikkelingen en vertaalt deze naar effectieve communicatieproducten.

- Je hebt het in je om te luisteren, analyseren en vlot te schrijven en te denken.

- Je hebt bijzondere aandacht voor maatschappelijke issues zoals duurzaamheid, gezondheid en circulaire economie.

- Onze voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is.


We zijn heel nieuwsgierig naar wie jij bent en laten ons graag door je enthousiasme inspireren!

Klinkt dit als jouw ideale baan? Mail dan je sollicatie vóór 1 januari 2019 naar [email protected]. Of stuur een brief naar Copernicuslaan 35, 6716 BM in Ede. Originele inzendingen worden gewaardeerd!


Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Carola Baan, bureaumanager op 0318-438487 of stuur een mail naar [email protected].

Verantwoorde
voeding

Gelukkiger leven

voor iedereen

 

Meer info

Duurzame
leefomgeving

Draagvlak voor

innovaties

 

Meer info

Schone
technologie

In een

veranderende wereld

 

Meer info