CaseStapp.in - PR franchise

Franchiseonderneming starten

Productintroducties en merklanceringen gaan altijd gepaard met opvallende PR en communicatie. PDR public relations ondersteunde autobedrijf Brandsen in 2014 bij de naamgeving en lancering van autodeelformule Stapp.in. Hiermee verschuift de focus van autobezit naar autogebruik, waardoor men van mobiliteit profiteert zonder de hoge vaste lasten van een eigen auto. Gebruikers reserveren en openen de auto met een speciale app. PDR public relations ondersteunde bij de uitrol in Barneveld en de rest van Nederland en België.

Naamsbekendheid vergroten

Regionale PR-stunts geven vaak net dat zetje wat je bij de start nodig hebt. De primeur van Stapp.in werd gevierd met meerdere VW Ups die met Stapp.in-groene ballonnen door Barneveld reden. Bij het gemeentehuis verrichtten wethouders Van Daalen en Fokkema de openingshandeling. Daarnaast brengen we Stapp.in regelmatig onder de aandacht bij regionale bladen, landelijke kranten en vakbladen. Bijvoorbeeld bij iedere nieuwe franchisenemer van Stapp.in. Dankzij een adequate redigeerslag zorgen we dat ook de andere communicatie-uitingen voorzien zijn van mooie teksten. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de webteksten die we schreven voor www.stappin.nl.

Gebruikers en franchise ondernemers gezocht

Het werven van gebruikers en franchisers wierp zijn vruchten af. Diverse media schreven over de introductie en uitbreidingen van Stapp.in. Kijk bijvoorbeeld eens op fleet-mobility.nl, barneveldsekrant.nl en automotive-online.nl. In reactie daarop meldden ondernemers uit Nederland en België zich als potentiële franchisenemers. Het aantal gebruikers neemt ook nog steeds toe. Inmiddels kom je Stapp.in al tegen in Barneveld, Veenendaal, Almere, Temse (België) en Hoekschewaard.

Regio FoodValley Regio FoodValley
  • Regio FoodValley
15 jaar Nationaal Schoolontbijt: PR achter de schermen 15 jaar Nationaal Schoolontbijt: PR achter de schermen
  • 15 jaar Nationaal Schoolontbijt: PR achter de schermen
Trots op Techniek - PR Trots op Techniek - PR
  • Trots op Techniek - PR
Interim bij Zorggroep Charim Interim bij Zorggroep Charim
  • Interim bij Zorggroep Charim
Tauw Tauw
  • Tauw
Brammer - Publiciteit Brammer - Publiciteit
  • Brammer - Publiciteit
Invited - productlancering Invited - productlancering
  • Invited - productlancering
Introductie Canta Introductie Canta
  • Introductie Canta
ProductIP - PR-strategie ProductIP - PR-strategie
  • ProductIP - PR-strategie
Leev Leev
  • Leev